Lämpölaitosten ylläpito Pieksämäeltä Keski-Savon alueelle

Kysy lisää tai pyydä tarjous

MK Hakelämpö Oy tarjoaa erilaisia haketukseen liittyviä palveluita sekä lämpölaitosten ylläpitoa Pieksämäen toimipaikastaan käsin koko Keski-Savon alueelle. Urakoimme haketta muun muassa kotitalouksille, maatiloille ja lämpölaitoksille. Lisäksi tarjoamme haketta hyödyntäville lämpölaitoksille kattavat ja joustavat ylläpitopalvelut niiden tarpeiden mukaan. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja pyydä rohkeasti tarjous hake-erästä tai lämpölaitoksen ylläpidosta! Saat yli vuosikymmenen kokemuksella palvelevalta henkilökunnaltamme yksilöllistä ja luotettavaa palvelua.

Tehokas haketusurakointi

Teemme tehokasta ja laadukasta haketusurakointia traktorihakkurilla. Haketamme puun erilaisten asiakkaiden tarpeiden mukaan ja myös myymme haketta. Etsit sitten hakettajaa tai haketta, ota yhteyttä yritykseemme Pieksämäellä.

Myymme haketta sekä lämpölaitoksille että yksityisille asiakkaille. Lisäksi useat keskisavolaiset maatilat hyödyntävät hakettamme. Jos haluat käyttää haketuspalveluitamme, pyydä tarjous! Haketamme tarvittaessa suuretkin puuerät.

Lämpölaitosten ylläpito

Lämpölaitosten päivystys ja ylläpito ovat ydinosaamistamme. Olemme lämpölaitoksien luotettava yhteistyökumppani, sillä tuotamme ja kuljetamme niille haketta tilanteen ja tarpeen mukaan. Ostamme ja haketamme puun ja kuljetamme sen sitten lämpölaitokseen. Hakkeella voi tuottaa ekologista, uusiutuvaa lämpöä.

Jos etsit hakealan päivystäjää lämpölaitoksesi palvelukseen, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme Pieksämäeltä käsin koko Keski-Savon alueella.

Ostamme energiapuuta

Palveluihimme kuuluu myös energiapuun osto. Oletko metsänomistaja? Ostamme mielellämme puutasi haketusta varten.

Tarvittaessa myös huolehdimme puunkorjuun yhteistyökumppaneidemme avulla. Sovitaan yhdessä aikataulusta ja muista yksityiskohdista.

Avullamme onnistuu myös esimerkiksi pihapuiden kaadot sekä erilaiset pienemmät moottorisahatyöt. Kysy lisää – osaava tiimimme korjaa puusi hyötykäyttöön.